Besök LissEllas senapsbar i sommar

LissEllas bjuder in dig under några sommarveckor att komma och besöka den passionerade världsmästaren. Vid besök blandas smakupplevelser med kunskap. I det lilla gula mysiga besöksrummet hittar du senapsbaren i direkt anslutning till tillverkningen. Här möter du senap i odling, i historien och i vardagen. Munnen roas, tanken kittlas.

Hela sortimentet finns vid besök i Garpenberg, antingen under sommarens öppet tider eller i restaurangen vägg i vägg som har öppet alla dagar 10-20. 

Öppet: i sommar är det öppet 1/7 – 25/7 måndag, tisdag, onsdag, torsdag, kl 10-15.

Var: LissEllas senap, Guldleden 1, ingång från torget, Garpenberg.

1-4 juli

Hur kan du lyfta grillningen till nya höjder? Vad av LissEllas olika sorter passar till vad? Smaka och testa i LissEllas unika senapsbar. 

8-11 juli

Möjligt att prova lokala chark, ost och bröd med spännande tillbehör.  Hela senapsbaren är öppen. Kom med på en spännande smakresa. 

15-18 juli

I skördetiden blir det fullt med härliga grönsaker från bygdens odlare. Till det tillbehör som såser, dressingar, majo, dipper och kryddmixer.

Ett axplock av korvar från Dalarna. Senapsbaren är öppen. Vilka korvar passar till vad? Vad händer med smaken? Prova och testa.

7-8 september

Lör 10-17, sön 10-16. Öppet hus med provsmak av alla sorter och lunch och fika med spännande senapsteman. Välkomna!