LissEllas bjuder in dig under några sommarveckor att komma och besöka den passionerade världsmästaren. Vid besök blandas smakupplevelser med kunskap. I det lilla gula mysiga besöksrummet hittar du senapsbaren i direkt anslutning till tillverkningen. Här möter du senap i odling, i historien och i vardagen. Munnen roas, tanken kittlas.
Hela sortimentet finns vid besök i Garpenberg, antingen under sommarens öppet tider eller i restaurangen vägg i vägg som har öppet alla dagar 10-20.
Öppet: i sommar är det öppet 1/7 – 25/7 måndag, tisdag, onsdag, torsdag, kl 10-15.
Var: LissEllas senap, Guldleden 1, ingång från torget, Garpenberg.
Grillspecial hos LissEllas
1-4 juli
Hur kan du lyfta grillningen till nya höjder? Vad av LissEllas olika sorter passar till vad? Smaka och testa i LissEllas unika senapsbar.
Fest i senapsbaren
8-11 juli
Möjligt att prova lokala chark, ost och bröd med spännande tillbehör. Hela senapsbaren är öppen. Kom med på en spännande smakresa.
Tema grönsaker
15-18 juli
I skördetiden blir det fullt med härliga grönsaker från bygdens odlare. Till det tillbehör som såser, dressingar, majo, dipper och kryddmixer.
Korvfestival hos LissEllas
22-25 juli
Ett axplock av korvar från Dalarna. Senapsbaren är öppen. Vilka korvar passar till vad? Vad händer med smaken? Prova och testa.
Skördefest södra Dalarna
7-8 september
Lör 10-17, sön 10-16. Öppet hus med provsmak av alla sorter och lunch och fika med spännande senapsteman. Välkomna!